Teknoloji ile İlgili Kompozisyon

Sevgili takipçilerimiz, sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz teknoloji ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve u...

Sevgili takipçilerimiz, sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz teknoloji ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu mevcut. Beğenmenizi umarız, iyi okumalar.


teknoloji ile ilgili yazılar
Teknoloji


TEKNOLOJİ

Teknoloji; her geçen gün daha da gelişiyor ve gelişmeye devam ediyor. Teknoloji; bizlerin birçok işini kolaylaştırıyor. Fakat eğer doğru kullanılmazsa yarardan daha çok zarar veriyor. Bu nedenle teknolojiyi doğru kullanmalıyız. Teknolojideki gelişmeler; günlük yaşantımıza birçok katkı sağladı. Fakat bazı insanlar teknolojinin yararlarından faydalanmak yerine zararlarından etkilendikleri için teknolojiyi doğru kullanmıyorlar. 

Bizler teknolojiyi doğru kullanmalı ve faydalarından yararlanmaya çalışmalıyız. Teknoloji sayesinde; uzaktaki tanıdıklarımızla iletişime geçebilme, uzak yerlere kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilme, besinlerimizi bozulmadan saklayabilme, bulaşıklarımızı ve çamaşırlarımızı kolaylıkla yıkayabilme, yemeklerimizi kolay bir şekilde pişirebilme ve eğitim görürken akıllı tahtalar ve projeksiyon cihazları ile kolaylıkla eğitim görebilme gibi birçok yararlarından faydalanabiliyoruz.

Teknolojinin; herkesin bildiği ve gerçekten de büyük bir faydası olan bir diğer şey ise İnternettir. İnternet; günlük yaşantımızda çoğu kez kullandığımız bir teknolojidir. İnternet sayesinde; merak ettiğimiz konuları araştırıp öğrenebiliyor, İnternet üzerinden alışveriş yapabiliyor, ödevlerimizi ve yerine getirmemiz gereken çoğu işlevi yapabiliyor youtube’dan müzik dinleyebiliyor, ders çalışabiliyor ve daha birçok şeyi yapabiliyoruz.

-SON-




GELİŞEN TEKNOLOJİ

Teknoloji; günlük yaşantımızda büyük bir rol oynamıştır. Teknoloji sayesinde birçok işlerimizi kolaylıkla yerine getirebiliyoruz. Teknolojinin; yararları olduğu gibi zararları da vardır. Teknolojinin bizlere birçok faydası dokunmuştur. Bizler teknolojinin zararlarından etkilenmek yerine yararlarından faydalanmaya çalışmalıyız. 

Teknoloji sayesinde; uzak bir yere kara, hava ve su taşıtlarıyla çok kolay bir şekilde ulaşabiliyor, besinlerimizi bozulmasınlar diye buzdolabında veya derin dondurucuda saklayabilmekte, yemeklerimizi kolay bir şekilde; fırında, ocakta, mikrodalga fırında vb. yemek pişirme aletlerinde pişirebilmekte, çamaşırlarımızı çamaşır makinesinde kolayca yıkayabilmekte, bulaşıklarımızı bulaşık makinesinde kolay bir şekilde yıkayabilmekte, bizlerden uzak olan bir tanıdığımızla telefondan, tabletten ve bilgisayardan iletişime geçebilme, okulda ders işlerken akıllı tahtalar ve projeksiyon cihazlarıyla kolayca ders işleyebilmekte, Hastanelerde hasta olanlar için birçok cihazlarla iyileşme imkanı kazanabilme ve İnternet birçok işimizi halledebilme gibi daha birçok işimizi kolayca halledebiliriz. Teknoloji gün geçtikçe daha fazla gelişiyor. Bununla beraber insanların işleri daha da kolaylaşmaya başlıyor. Örneğin yıllar önce araba yerine at ve eşekler kullanılıyormuş. Sonrasında at arabaları kullanılmaya başlanmış. Daha sonra ise bisiklete benzer bir araba yapılmış. Bu araba ilk motorlu ulaşım aracıymış. 

En sonunda ise günümüzde kullandığımız arabalara benzer arabalar üretilmiş. Teknoloji geliştikçe arabada bazı değişiklikler yapılmış ve şuan günümüzde kullandığımız arabalara dönüşmüş. Günümüzde kullandığımız her eşya yıllar önce şimdiki hallerinden çok farklı şekillerdeydi. Örneğin şimdi kullandığımız araba; belki yıllar sonra uçan arabaya dönüşecek. Çünkü teknoloji Her geçen gün daha da gelişiyor. Teknoloji ilerledikçe; kullandığımız eşyalar da değişecek. Bu hep böyle olacak.  


-SON-

YORUMLAR

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Teknoloji ile İlgili Kompozisyon
Teknoloji ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-bGMgUGfZ0MY/Xt9O-n7wpMI/AAAAAAAAALo/JE0Yg0_NEnYNT9PbbR75EHknPhK_8LciACLcBGAsYHQ/s320/tekno---.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-bGMgUGfZ0MY/Xt9O-n7wpMI/AAAAAAAAALo/JE0Yg0_NEnYNT9PbbR75EHknPhK_8LciACLcBGAsYHQ/s72-c/tekno---.jpg
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/06/teknoloji-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/06/teknoloji-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content