Bayrak Sevgisi ile İlgili Kompozisyon

Sizler için; giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz bayrak sevgisi ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu yer...

Sizler için; giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz bayrak sevgisi ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu yer alıyor. Beğenmenizi umarız, iyi okumalar.
Bayrak Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
Bayrak Sevgisi



BAYRAK SEVGİSİ

Bayrak, bağımsızlığımızın simgesidir. Her ülkenin bir bayrağı vardır. Bizlerin yani Türk vatandaşlarının bayrağı ise ay yıldızdır. Bazı ülkelerin bayrakları birbirine biraz olsun benzese bile, hiçbir ülkenin bayrakları aynı değildir. Her bayrağın bir hikâyesi vardır. Örneğin Türk bayrağının hikâyesi de; 1. Kosova Savaşı esnasında şehit askerlerin kanıyla oluşan kan gölünün üzerine hilal ve yıldızın görüntüsünün yansımasıdır.

Türk bayrağının kırmızısı şehit askerlerin dökülen kanı ve ay ile yıldız ise kan gölünün üstüne yansıyan hilal ve yıldızın görüntüsüdür. Bayrağımızı sevmeli ve korumalıyız. Unutmayın bayrağımız bizim bağımsızlığımızın simgesidir. Bayrağımızı görmezlikten gelmemeliyiz. Bayrağımızın hikâyesini hiçbir zaman unutmamalı ve bayrağımızı korumak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Bayrak sevgisi demek; bayrağının her zaman dalgalanması için elinden gelen her şeyi yapmaktır. Unutmayın milletle özdeşleşen tek sevgi bayrak sevgisidir.

Bayrağımızı sevmeli, korumalı ve bayrağımızın değerini bilmeliyiz. Eğer bayrağımız olmasaydı; belki biz özgürce yaşayamazdık. Unutmayın; bayrağımız bizim bağımsızlığımızın simgesidir. Bayrağımız sayesinde özgürüz. Bayrağımızı her yerde, her zaman ve ne olursa olsun korumalıyız. Bayrağımızı ne olursa olsun sevmeliyiz. Bayrağımız göklerde dalgalandıkça bizlerde bağımsız ve özgür olacağız.

-SON-

YÜCE BAYRAĞIM

Ben bayrağımı çok sever, korur ve yüceltirim bayrağımı küçük görmem ve görmezlikten gelmem. Biz Türk vatandaşların bayrağı bağımsızlığımızın simgesidir. Bizler bayrağımız sayesinde özgürce yaşayabiliyoruz. Kim bilir, bayrağımız olmasaydı belki biz özgürce yaşayamazdık. Bayrak sevgisi demek; bayrağının her zaman dalgalanması için elinden gelen her şeyi yapmaktır. Bayrağımızı sevmeli, korumalı, görmezlikten gelmemeli, küçük görmemeli ve değerin i bilmeliyiz.  Bayrağımızı her yerde, her zaman ve ne olursa olsun korumalıyız. Unutmayın; bayrağımız göklerde dalgalandıkça; bizlerde bağımsız ve özgür olacağız. Bazı ülkelerin bayrakları birbirine biraz olsun benzese bile, hiçbir ülkenin bayrakları aynı değildir.

Her bayrağın bir hikâyesi vardır. Örneğin Türk bayrağının hikâyesi de; 1. Kosova Savaşı esnasında şehit askerlerin kanıyla oluşan kan gölünün üzerine hilal ve yıldızın görüntüsünün yansımasıdır. Unutmamalıyız ki biz Türk vatandaşlarının bayrağı için birçok askerimiz kan dökmüştür. Bayrağımızı yani bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü korumak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Bayrağımıza saygı göstermeliyiz. Bayrağımızı her türlü kötülükten korumalıyız. Eğer bayrağımız olmasaydı; Türkiye tutsak bir ülke olurdu. Bayrağımızın bizler için değerini bilmeliyiz. Tür bayrağımızın hikâyesini asla unutmamalıyız. Unutmayın milletle özdeşleşen tek sevgi bayrak sevgisidir.

Günümüzde bağımsızlığımızı korumak için; silahlar üzerinde değil de, bilim ve teknoloji üzerinde çalışmalıyız. Çünkü ülkeler sınırları korumak için silahları kullansalar da, bilim ve teknolojilerini geliştirerek ülkelerinin bağımsızlığını korumaktadırlar. Askerler bizlerin iyiliği için bayrak uğruna savaştılar. Bizlerde gelecekteki nesiller için bayrağımızı koruyalım. Eğer bizlerin bağımsızlığı ve özgürlüğü için savaşan askerlerimiz ve Türk ordusu olmasaydı; bizler şu an sıcacık evlerimizde yaşayamaz ve bağımsız ve özgür olamazdık. Askerler ve Türk ordusu sayesinde bağımsız ve özgür bir şekilde yaşamımızı sürdürebiliyoruz. Bayrağımızı sevelim, koruyalım, görmezlikten gelmeyelim, küçümsemeyelim ve değerini bilelim.

-SON-




YORUMLAR

BLOGGER: 1

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Bayrak Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
Bayrak Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-qsOwrtWDZzc/Xq2dpwIeWMI/AAAAAAAAAGs/npvDwZWEHjICU3s_NQTmmfL6_ZiDFkD8wCLcBGAsYHQ/s1600/bayrak-sevgisi.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-qsOwrtWDZzc/Xq2dpwIeWMI/AAAAAAAAAGs/npvDwZWEHjICU3s_NQTmmfL6_ZiDFkD8wCLcBGAsYHQ/s72-c/bayrak-sevgisi.jpg
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/bayrak-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/bayrak-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content