Aile ile İlgili Kompozisyon

Sizler için giriş gelişme sonuç kuralına uyarak yazmış olduğumuz aile ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu mevcut. Beğenmeni...

Sizler için giriş gelişme sonuç kuralına uyarak yazmış olduğumuz aile ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu mevcut. Beğenmenizi umarız, iyi okumalar.
aile ile ilgili yazılar
Aile Sevgisi

AİLE

Aile demek; yardıma ihtiyaç duyduğumuzda bizlere yardım eden, dertlerimizi anlattığımız ve sorunlarımızı çözen insanlar demektir. Ailemizin bizim hayatımızdaki önemi çok fazladır. Eğer onlar olmasaydı bizler yaşayamazdık. Bu nedenle onları sevmeli ve saymalıyız. Ailemiz bizleri sever ve korurlar. Her insanın aile sevgisine ihtiyacı vardır. Unutmayın, aile; sevginin en güçlü halidir.

Ailemizin bizler için değerini bilmeli ve onları küçük görmemeliyiz. Çünkü onlar her zaman bizim iyiliğimiz için uğraşır ve hep bizim için en iyisini isterler. Ailemiz bizlere şefkatle yaklaşır ve bizleri sevip korurlar. Ailemiz bizleri çok severler. Ailemiz sayesinde şu an çok güzel bir yaşam sürdürebiliyoruz. Fakat eğer onlar olmasaydı yaşamımızda hep neşesiz, sevgisiz ve mutlu olmayı bilmeyen insanlar olarak yaşardık. Bizler ailemiz olduğu için çok şanslıyız. Bizler ailemize çok şey borçluyuz.

Bizler ailemizi sevmeli, saymalı ve onlara of bile dememeliyiz. Ailemiz bizler için her türlü belayı göze alırlar. Ailemiz bizler için kendi canlarını feda ederler. Onlar hep bizim iyiliğimiz için uğraşırlar. Bizler ailemiz sayesinde ayakta durabiliyoruz. Unutmayın ailemiz bizleri sever, bizde onları sevelim.

-SON-



CANIM AİLEM

Ben ailemi çok severim. Aile demek; yardıma ihtiyaç duyduğumuzda bizlere yardım eden, dertlerimizi anlattığımız ve sorunlarımızı çözen insanlardır.  Ailemde ablam, abim, kardeşim, annem ve babam vardır. Aileler geniş aile ve çekirdek aile olmak üzere ikiye ayrılır. Çekirdek aile; içinde anne, baba, kız çocuk ve erkek çocuk bulunan bir ailedir. Geniş aile ise; içinde anneanne, dede, anne, baba, kız çocuk, erkek çocuk, abi ve abla bulunan bir ailedir. Ailemizle; dertlerimizi paylaşır, sorunlarımızı anlatır ve onlarla iyi vakit geçiririz. Ailemizi sevmeli ve saymalıyız. Onları küçük görmemeli ve görmezlikten gelmemeliyiz. Ailemiz; başımız sıkıştığında bizlere yardım eder, sorunlarımızı çözer ve bizlerin iyiliği için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Ailemizle gezip eğleniriz. Onlarla çok güzel vakit geçiririz. Ailemiz bizlere bazı sorumluluklarımızı yerine getirmemiz için bizlere yardım ederler.

Ailemizle her zaman iyi vakit geçiririz. Ailemiz bizleri her türlü kötülükten korurlar. Onlar sayesinde bizler çok iyi gelişmiş insanlar olarak büyüyoruz. Ailemiz eğer bizim iyiliğimizi hiç düşünmeseydi; bizler belki şu an yaşamıyor olurduk. Bu nedenle onlara asla borcumuzu ödeyemeyiz. Ailemizin değerini bilmeli ve onların bizler için ne kadar değerli olduklarını unutmamalıyız. Örneğin ben; ailemin olmadığı bir hayat düşünemiyorum bile. Ailem sayesinde yaşamımı güzel bir şekilde sürdürebiliyorum. Ailem benim en kötü günümde bile benim yanımda olup bana yardımcı olurlar. Ailem bana neyin doğru, neyin yanlış ve neyin iyi, neyin kötü olduğunu bana öğretirler. Bana derslerimde yardımcı olur ve benim iyiliğim için her şeyi yaparlar. Ailemle çok eğlenceli zaman geçiririz. Ailemizle gezi yerlerine gider güzel anılar toplarız. Bazen komik anılarımıza çok güleriz, bazen de eğlenceli anılarımıza çok mutlu oluruz.

Ben ailem sayesinde; sevgiyi, mutluluğu ve eğlenceyi öğrendim. Aile bağları çok önemlidir. Ailemizle aramızı bozmamalı, onlarla iyi vakit geçirmeliyiz. Ailemiz bizim her şeyimizdir. Onları sevmeli ve saymalıyız. Bizler sırtımızı ailemize yaslarız. Bizler ailemiz sayesinde dik durabiliyoruz. Bizler ailemizden birçok şey öğrendik. Bizler hayatımızı ailemize borçluyuz ailemiz bizler için o kadar şey yaptı ki saymakla bitmez. Onlar bize sevginin, merhametin, saygının, görgünün, şefkatin, mutluluğun ve eğlencenin ne olduğunu öğrettiler. Ailemiz bizlerin iyiliği için uğraşıp dururlar ve bizlerde onlar sayesinde büyük başarılar elde etmeye olanak sağlamış olduk. Bu nedenle hayatımızı ailemize borçluyuz.
-SON- 

YORUMLAR

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Aile ile İlgili Kompozisyon
Aile ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-5rhxuex_cms/XrCQEsMkEzI/AAAAAAAAAHE/pdeNFjS1n0QaLa1-rcITL9NoABImE2iigCLcBGAsYHQ/s320/aile-sevgisi.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-5rhxuex_cms/XrCQEsMkEzI/AAAAAAAAAHE/pdeNFjS1n0QaLa1-rcITL9NoABImE2iigCLcBGAsYHQ/s72-c/aile-sevgisi.jpg
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/aile-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/aile-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content