Sevgi ile ilgili Kompozisyon

Sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz sevgi konulu kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu yer alıyor. Beğen...

Sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz sevgi konulu kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu yer alıyor. Beğenmenizi umarız, iyi okumalar.
 
Sevgi hakkında yazılar
Sevgi



SEVGİ

Sevgi; bizlere verilen en güzel şeydir. Her şeyin başında sevgi gelir. Her insan sevmeyi bilmelidir. Eğer sevgi olmasaydı insanlar yaşayamazdı ve bu dünya; kimsenin hiçbir insana saygısı, merhameti, hoşgörüsü ve iyiliği dokunmazdı. Bizler sevginin ne kadar değerli bir şey olduğunu bilmeli ve sevginin ne olduğunu bilmeliyiz. Bizler sevgi sayesinde mutlu bir şekilde yaşayabiliyoruz. Unutmayın; sevgi ektiğimiz yerde, sevinç büyür.

Her şeyin kaynağı sevgidir. Sevgi paylaştıkça çoğalır. Sevginin olduğu yerlerde; öfke huzursuzluk ve kargaşa bulunmaz. Sevgi o kadar güzel bir şeydir ki, bu dünya da sevgi kadar güzel bir şey yoktur. Sevgide kesinlikle; kıskançlık, pintilik ve kötülük bulunmaz. Sevgide insanlar asla birbirlerini üzecek davranışlarda bulunmazlar. Sevgi; bizlere verildiği için çok şanslıyız. Bu nedenle sevginin değerini bilmeli, insanları sevmeli ve sevginin bizler için ne kadar önemi olduğunu unutmamalıyız.

İnsanlara iyi davranmalı ve sevmeyi bilmeyenlere sevgiyi öğretmeliyiz. Sevgi insanı birliğe, beraberliğe ve dayanışmaya götürür. İnsanları seveni, herkes sever. Sevginin ne demek olduğunu unutmamalıyız. Sevgi olmayan yerde birçok olumsuz duygu olur. Bu nedenle insanları sevmeli ve sevginin ne demek olduğunu bilmeyenlere sevgiyi öğretmeliyiz.
-SON-



HER ŞEYİN BAŞI: SEVGİ

Sevgi; bizlere verilen en güzel şeylerden biridir. Sevgi her şeyin başında gelir. Sevgi çok değerli bir şeydir. Sevginin bizler için önemini bilmeliyiz. Sevginin olmadığı bir ortamda öfke, huzursuzluk ve kargaşa gibi olumsuz duygular bulunur. Fakat sevginin bulunduğu bir ortamda hiçbir olumsuz duygu ve düşünce bulunmaz. Bunun tam aksine, merhamet, şefkat, mutluluk huzur ve iyilik gibi olumlu duygular bulunur. İnsanları sevmeli ve sevmeyi bilmeyenlere sevgiyi öğretmeliyiz. Bütün canlıları sevmeli ve korumalıyız. sevginin ne olduğunu unutmamalı ve sevmeyi bilmeyenlere sevgiyi öğretmeliyiz.

Sevgi sayesinde bizler; huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamımızı sürdürüyoruz. Sevgi bizler için çok değerlidir. Bizler; sevgiye sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bu nedenle sevginin bizler için ne kadar önemli olduğunu unutmamalıyız. Her şeyin başında sevgi gelir. Sevgi insanlık için çok önemli bir husustur. İnsanları seven kişileri, herkes sever. Sevginin olmadığı bir dünyada ki yaşam çok kötü, huzursuz ve insanların hep birbiriyle kavga ettiği bir yaşam olurdu. Sevgide asla pintilik, öfke huzursuzluk, kötülük, kargaşa ve kıskançlık gibi olumsuz duygular bulunmaz. Bizlerin; sevgi sayesinde huzurlu ve mutlu bir hayatımız var. Bu nedenle sevginin bizim hayatımızdaki önemini unutmamalı ve bütün canlıları sevmeliyiz.

Sevgi o kadar güzel bir şeydir ki size anlatamam. İnsanlar, hayvanlar ve bitkilerle sevgi içinde olmak çok güzel bir şeydir. Mesela ben bütün canlıları çok severim. Bazen bana kötü davranan tanıdıklarım olsa bile ben onları hep çok sevdim ve hep de çok seveceğim. Sevgi demek; insanlar bizlere kötü davrandığında onlarla konuşmamak değil, insanlar bizlere kötü davransalar bile onları sevip korumaktır. Unutmayın; insanları seveni, herkes sever.
 -SON-

YORUMLAR

BLOGGER: 21
  1. Tek anlamıyla mükemmel

    YanıtlaSil
  2. Harikaaaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  3. Güzel sma daha kısa olabilirdi(:😉

    YanıtlaSil
  4. HARİKA ÇOK BEĞENDİM.

    YanıtlaSil
  5. Şu uzun diyenleri hiç anlamıyorum,uzunsa kısaltarak yazın! Kimse sizi orda ne yazıyorsa aynısını yazın demiyor

    YanıtlaSil
  6. Müq
    👌🏻👌🏻👌🏻

    YanıtlaSil
  7. birşey yazıyoruz şurada

    YanıtlaSil
  8. Muhteşem hiç uzun değil gayet güzel

    YanıtlaSil

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Sevgi ile ilgili Kompozisyon
Sevgi ile ilgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-mhm5savKwkk/Xt9ZIACIVGI/AAAAAAAAAMs/wbyg1MF1j6EvSlCRwqKZLGFK62C_rW45QCLcBGAsYHQ/s320/iyi-.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-mhm5savKwkk/Xt9ZIACIVGI/AAAAAAAAAMs/wbyg1MF1j6EvSlCRwqKZLGFK62C_rW45QCLcBGAsYHQ/s72-c/iyi-.jpg
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/sevgi-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/sevgi-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content