Öğretmen Sevgisi ile İlgili Kompozisyon

Sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz öğretmen sevgisi ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu ye...

Sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz öğretmen sevgisi ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu yer alıyor. Beğenmenizi umarız, iyi okumalar.

öğretmen sevgisi hakkında yazılar
Öğretmen Sevgisi


ÖĞRETMEN SEVGİSİ

Öğretmenler; tıpkı bizlerin, annesi ve babası gibidirler. Öğretmenler öğrencilerini çok severler. Öğretmenler; bizlere yeni şeyler öğretir ve bizi hayata hazırlar. Öğretmenler çok sabırlıdır. Öğretmenler bizleri çok severler. Öğretmenimiz sanki bizim annemiz ve babamızdır. Çünkü onlar da bizim iyiliğimizi düşünür ve bizim iyiliğimiz için çalışırlar.

Öğretmenler; bizim için çok değerlidir. Çünkü eğer onlar olmasaydı; bizler çoğu bilgiyi en iyi şekilde öğrenemeyeceğimiz için, çoğu konu hakkında başarısız olurduk. Bu nedenle öğretmenimizin bizler için değerini bilmeliyiz. Öğretmenimize; saygı göstermeli, öğretmenimizi üzecek davranışlarda bulunmamalı ve öğretmenimizi ne olursa olsun her zaman ve her yerde sevmeli ve saymalıyız. Öğretmenlerimizi küçümsememeli ve onlar hakkında kötü konuşmamalıyız.

Öğretmenlerimiz her zaman bizim bir bilgiyi iyice öğrenmemiz için uğraşırlar. Bilmediğimiz konular hakkında öğrenmek istediğimiz bilgileri; hiç çekinmeden öğretmenlerimize anlatmalıyız. Bu sayede; hem birçok yeni bilgi öğreniriz, hem de yaşamımızda bizlere birçok yardımı dokunur. Öğretmenlerimizi sevmeliyiz. Unutmayın anne şefkati ve sıcaklığından sonraki ilk durak öğretmendir.

-SON-




CANIM ÖĞRETMENİM

Öğretmenler; bizleri seven, kötülüklerden koruyan, bizlere pek çok yeni bilgi öğreten, bizlere bir anne ve baba gibi davranan ve bizleri hayata hazırlayan sabırlı kişilerdir. Öğretmenler çok sabırlıdır. Öğretmenler her zaman bizlerin bir bilgiyi en iyi şekilde öğrenmemiz için uğraşırlar. Öğretmenlerimizin bizler için değerini ve önemini bilmeli ve onları her zaman, her yerde ve ne olursa olsun sevmeli ve saymalıyız. Eğer onlar olmasaydı; bizler birçok konuda başarısız olurduk ve bu nedenle de; yaşamımız boyunca karşılaştığımız engelleri aşamaz ve bu nedenle başarıya ulaşamazdık.

Öğretmenlerimiz; bizleri çok severler. Bu sebepten dolayı; bizler de öğretmenlerimizi sevmeliyiz. Öğretmenlerimize saygı göstermeli ve onları üzecek davranışlarda bulunmamalıyız. Öğretmenlerimiz; bizlere çeşitli konular hakkında birçok yeni bilgi öğretir. Bizler öğretmenlerimize çok şey borçluyuzdur. Çünkü bizler onlar sayesinde yeni bilgiler ediniyor ve yaşamayı öğreniyoruz. Öğretmenlerimiz bizlere şefkatle yaklaşır ve bizlere merhamet gösterirler. Öğretmenlerimizi görmezlikten gelmemeli ve öğretmenimizin bizlere söylediği bir sözünü ikiletmeden yapmalıyız. Öğretmenimize of bile dememeliyiz. Öğretmenimizin sözünden çıkmamalı ve öğretmenimiz ders anlatırken onu iyi dinlemeliyiz. Dersimizi dinlerken başka işlerle uğraşmamalıyız.

Öğretmenimiz ders anlatırken; önemli yerleri not almalı ve sık sık tekrar yapmalıyız. Öğretmenlerimizin bizlere verdiği ödevleri zamanında yapmalı ve derslerimizi aksatmamalıyız. Derste, öğretmenimizin bizlere sorduğu soruları yanıtlayabilmek için; çok çalışmalı, ödevlerimizi zamanında yapmalı ve kitap okumalıyız. Öğretmenimiz, bizlere ne söylüyorsa; her zaman bizlerin iyiliği için öyle söylüyordur. Unutmayın; öğretmenler hep bizim iyiliğimiz için çalışır.


-SON-

YORUMLAR

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Öğretmen Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
Öğretmen Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-kNb-WHDTCp0/XrxgxRqnAVI/AAAAAAAAAI0/IK835iroY8kE65RHXzKp3EmjMB0HqBK4gCLcBGAsYHQ/s320/%25C3%25B6%25C4%259Fretmen-sevgisi.png
https://1.bp.blogspot.com/-kNb-WHDTCp0/XrxgxRqnAVI/AAAAAAAAAI0/IK835iroY8kE65RHXzKp3EmjMB0HqBK4gCLcBGAsYHQ/s72-c/%25C3%25B6%25C4%259Fretmen-sevgisi.png
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/ogretmen-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/ogretmen-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content