İyilik ile İlgili Kompozisyon

Sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz iyilik ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu yer alıyor. ...

Sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz iyilik ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu yer alıyor. Beğenmenizi umarız, iyi okumalar.
 
İyilik Hakkında Yazılar
İyilik


İYİLİK

İyilik; çok değerli bir şeydir. Bizler iyilik sayesinde yaşamımızı iyi ve güzel bir şekilde sürdürebiliyoruz. Örneğin eğer iyilik diye bir şey olmasaydı; ne dostluk, sevgi, saygı ve paylaşımcılık olurdu. Ne de hayattan zevk almak diye bir şey olurdu. Bu nedenle iyiliğin bizlerin hayatındaki önemini bilmeli ve herkese iyi davranmalıyız.

İyiliğin olduğu yerde; merhamet, şefkat, sevgi, saygı, mutluluk, sevinç ve huzur bulunur. İyilikte asla cimrilik bulunmaz. Bunun tam tersine cömertlik bulunur. İnsanlar birbirlerine; hem iyi davranır, hem de birçok konuda yardım eder. İyilik; o kadar güzel bir şeydir ki; iyilik olmazsa bu dünyada yaşamanın bir anlamı kalmaz. Bu yüzden iyiliğin ne kadar önemli bir şey olduğunu unutmamalıyız.

İyilik herkes için çok önemlidir. Bu nedenle iyiliğin değerini bilmeli ve çevremizdeki herkese iyilik yapmalıyız. Yardıma ihtiyaç duyanlara yardım etmeli, büyüklerimizi sevip saymalı ve küçüklerimizi de sevmeli ve korumalıyız. Çünkü iyilik çok güzel bir şeydir.


-SON-




İYİLİK YAPAN İYİLİK BULUR

İyilik; hem çok değerli, önemli ve çok güzel bir şeydir, hem de yaşamımızda büyük bir rol oynar. Bu nedenle; iyiliğin bizler için değerini ve önemini bilmeli ve çevremizdeki her insana iyilik yapmalıyız. Bizler iyilik sayesinde yaşamımızı güzel ve iyi bir şekilde sürdürebiliyoruz. Çünkü eğer iyilik olmasaydı; yaşamımız hem kargaşanı, öfkenin, huzursuzluğun, cimriliğin ve kötülüğün bulunduğu bir yaşam olurdu. Bundan dolayı herkese iyilikte bulunmalıyız.

İyilikte; asla kargaşa, öfke, huzursuzluk, cimrilik ve kötülük bulunmaz. Bunun tam aksine; mutluluk, paylaşımcılık, cömertlik, huzur ve yardımseverlik bulunur. İyilik yapan; iyilik bulur. İyiliği küçümsememeli, görmezlikten gelmemeli, bizler için değerini bilmeli ve iyiliğin önemini unutmamalıyız. Bizlerin iyilik yaptığı kişinin kalbi yumuşar. Çünkü iyilik öyle bir şeydir ki; iyilik yaptığınız kişi; hem kendisini iyi hisseder, hem de mutlu olur ve kalbi yumuşar. İyilik yapan kişileri; herkes sever. Çevresindeki canlılara iyilikte bulunanlar; iyi kalpli, yardım sever ve sevgi dolu kişilerdir.

İyilik sayesinde bizler; yardımseverliği ve sevgiyi öğreniyoruz. İyilik; bizlerin yaşamında büyük bir rol oynar. Bu nedenle; iyiliğin ne kadar değerli bir şey olduğunu bilmeli ve iyilik olmazsa yaşam diye bir şeyin de olmayacağını unutmamalıyız. İyilik yapanlar herkes tarafından sevilir. Fakat iyilik yapmayanlar ise kimse tarafından sevilmez. Çünkü iyilik yapanlar; çevresindeki insanları mutlu eder ve iyilik yapmayanlar ise insanları mutlu etmez ve bazen üzebilir.

-SON-




YORUMLAR

BLOGGER: 18

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: İyilik ile İlgili Kompozisyon
İyilik ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-ig9tznuzgx4/XsbvBN3wIII/AAAAAAAAAKA/rN2PrrI039kjoZY7dx9mLWdbuuk1L7YCQCLcBGAsYHQ/s320/iyilik-.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-ig9tznuzgx4/XsbvBN3wIII/AAAAAAAAAKA/rN2PrrI039kjoZY7dx9mLWdbuuk1L7YCQCLcBGAsYHQ/s72-c/iyilik-.jpg
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/iyilik-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/iyilik-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content