Çiçek Sevgisi ile İlgili Kompozisyon

Sizler için çiçek sevgisi konulu iki güzel kompozisyon hazırladık. Kısa kompozisyon isteyenler için kısa, uzun kompozisyon isteyenler için u...

Sizler için çiçek sevgisi konulu iki güzel kompozisyon hazırladık. Kısa kompozisyon isteyenler için kısa, uzun kompozisyon isteyenler için uzun olmak üzere iki güzel kompozisyonu okuyabilir, düşüncelerinizi yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.
çiçek sevgisi yazıları
Kirli Hanım Çiçeği (Zinnia)
 ÇİÇEK SEVGİSİ

Çiçek sevgisi; çiçekleri sevip korumak, onlara zarar vermemek ve çiçekleri koparmayıp, onlarla ilgilenmek demektir. Çiçekleri sevmeli ve korumalıyız. Onlara zarar vermemeli ve onlarla ilgilenmeliyiz. Unutmayın çiçeklerde birer canlıdır, bu yüzden onlara zarar vermemeliyiz. Çiçeklere güzel sözler söylemeliyiz. Çiçekleri görmezlikten gelmemeli ve onların bakımını yapmalıyız.

Bazı çiçekler baharın habercisidirler. Örneğin eğer bir papatya gördüyseniz; baharın geldiğini anlamalısınız. Çiçekler aynı zamanda arıların mekânlarıdır. Arılar çiçeklere konup; polen toplarlar ve bu polenleri ise kovanlarına götürüp orada bala dönüştürürler ve insanlar bu balı bazı işlemlerden geçirip, bazı testler yaptıktan sonra paketleyip bizim elimize ulaştırıyorlar. Ayrıca çiçekler hem çok güzel kokarlar hem de çok güzel bir görüntüye sahiptirler.

Çiçekleri koparmamalı ve onları korumalıyız. Unutmayın çiçek dalında güzeldir. Çiçekler etrafa çok güzel kokular saçar. Aynı zamanda çok da güzellerdir. İlkbahar mevsiminde; doğa çiçeklerle süslenir. Örneğin ağaçlar çiçek açmaya başlar ve etraf hem çok güzel bir görüntüye sahip olur hem de mis gibi kokar. Kış aylarında her yer karla kaplanır ve bu karların yerleri kaplaması sonucu açan bir çiçeğin adı ise kardelendir. Kardelenler; başları aşağı doğru bükük olan kar beyazı çiçeklerdir.

-SON-

çiçek sevgisi konulu yazı
Gazanya Çiçeği
GÜZEL ÇİÇEKLER

Çiçekler çok güzeldirler ve çok güzel kokarlar. Çiçekleri yok etmeyelim ve onlara zarar vermeyelim. Unutmayın çiçeklerin bile canı vardır. Çiçeklere güzel sözler söylemeliyiz ve onlarla ilgilenmeliyiz. Çiçekler baharın habercisidirler. Örneğin eğer bir papatya gördüyseniz baharın geldiğini anlamalısınız. Çiçekler o kadar güzeldirler ki anlatamam. Çiçekler ayrıca arıların mekânlarıdır. Arılar çiçeklere konup onlardan polen toplarlar ve daha sonra; bu polenleri kovanlarına götürüp orada bala dönüştürürler. İnsanlar da bu balı bazı işlemlerden geçirerek ve bazı testler yaparak paketleyip bizim elimize kadar getirirler.

İlkbahar mevsiminde; ağaçlar çiçek açar, arılar çiçekten çiçeğe konar, doğa çok güzel bir görünüme sahip olan ve çok güzel kokan çiçeklerle süslenir. Kışın; karın yağması ile birlikte, her yer bembeyaz kara bürünür ve bunun sonucu açan bir çiçeğin adı ise kardelendir. Kardelenler kar beyazı renginde ve boyu aşağı doğru bükük bir biçimde duran bir çiçektir. Çiçekleri koparmamalıyız. Unutmayın çiçek dalında güzeldir. İnsan bir çiçek gördüğünde bütün stresi azalır. Çiçek insanı mutlu eder ve kokuları o kadar güzeldir ki insanları kendisine bağımlı yapar. Çiçekleri sevmeli ve korumalıyız. Örneğin; suyunu vermeli, güneşin gördüğü bir bölgeye dikmeli ve en önemlisi çiçeğe sevgi göstermeliyiz. Örneğin çiçeklere güzel sözler söylemeli ve kötü sözler söylememeliyiz.

Çiçekleri korursak doğa çok güzel ve mis gibi kokan bir yer olur. Bu nedenle çiçekleri korumalıyız. Çiçeklerin her çeşidi vardır. O kadar çok türü vardır ki say say bitmez. Çiçekleri görmezlikten gelmemeli ve onları küçük görmemeliyiz. Çünkü eğer çiçekler olmasaydı hayatımız renksiz bir hayat olurdu. Çiçekler bizleri her zaman neşelendirir. Mutsuz bir anımızda çiçekler bizlere moral verir. Bu nedenle çiçeklere zarar vermemeli ve onları korumalıyız.

-SON-

çiçek sevgisi deneme yazısı
Pembe Papatya

YORUMLAR

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Çiçek Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
Çiçek Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-CFhMBQDLGtA/XrWzoWaeh_I/AAAAAAAAAHw/fVC-xAdmAokSuH9Tr5Wmz5X14ci_NzbygCLcBGAsYHQ/s320/cicek-sevgisi-2.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-CFhMBQDLGtA/XrWzoWaeh_I/AAAAAAAAAHw/fVC-xAdmAokSuH9Tr5Wmz5X14ci_NzbygCLcBGAsYHQ/s72-c/cicek-sevgisi-2.jpg
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/cicek-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/cicek-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content