Arkadaşlık ile İlgili Kompozisyon

Sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz arkadaşlık ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu yer alıy...

Sizler için giriş gelişme sonuç kurallarına uyarak yazmış olduğumuz arkadaşlık ile ilgili kompozisyonumuzun kısa ve uzun versiyonu yer alıyor. Beğenmenizi umarız, iyi okumalar.


Arkadaşlık hakkında yazılar
Arkadaşlık

ARKADAŞLIK

Arkadaşlık çok güzel bir şeydir. Arkadaşlık demek birbirlerini sevip sayan, onları küçümsemeyip onlara güvenen ve sırtını arkadaşlarına dayayan kişilerin olduğu duruma; arkadaşlık denir. Arkadaşlıklar hiç bozulmaz. Bozulsa bile; sonra yeniden barışılıp dostluklar tazelenir. Arkadaşlarımızla çok iyi zaman geçiririz. Bazen istemeden onları üzebiliriz fakat özür dilediğimiz zaman her şey eski haline döner.

 İnsanlar arkadaşlarıyla; sırlarını paylaşır, oyunlar oynar, güzel zaman geçirir ve daha birçok şey yapar. Eğer arkadaşlık diye bir şey olmasaydı; bu hayat hem neşesiz ve sıkıcı, hem de kötülükle dolu bir dünya olurdu. Bu nedenle arkadaşlarımızın değerini bilmeli, onları küçük görmemeli ve onları sevmeliyiz. Arkadaşlarımızı üzecek davranışlarda bulunmamalı, arkadaşlığımızı bozacak hareketlerden kaçınmalıyız.

Arkadaşlarımızla ufak sorunlar nedeniyle bozuşmamalı, onların yaptığı küçük hataları affetmeliyiz. Arkadaşlıklar bozulmasın diye gereken her şeyi yapmalıyız. Arkadaşlarımızla iyi vakit geçirmeyi unutmamalıyız. Arkadaşlarımızın bizimle gerçekten arkadaş olmak veya olmamak istediklerini bilmeliyiz. Unutmayın, gerçek arkadaşlık iki bedende bir ruhtur. Arkadaşlarımızı iyi seçmeliyiz. Çünkü sadık bir arkadaş on bin akrabaya bedeldir.

-SON-



CANIM ARKADAŞIM

Ben arkadaşlarımı çok severim. Arkadaşlık demek; birbirlerini çok seven, her zaman ne olursa olsun iyi günde kötü günde arkadaşının yanında olup onu eğlendiren kişilerle kurulan bağa arkadaşlık denir Onlar benim neşe kaynağımdır. Eğer arkadaşlarım olmasaydı ben ne yapardım hâlâ aklım almıyor. Eğer arkadaşlarım olmasaydı; çok neşesiz sıkıcı ve eğlencesiz bir yaşam olurdu. Dostumuzu iyi seçmeliyiz. Unutmayın, iyi dost kara günde belli olur. Arkadaşlarımızı üzmekten kaçınmalı, başı sıkıştığında ona yardıma gitmeliyiz. Arkadaşlarımız nasıl davranıyorsa; bizde arkadaşlarımızdan gördüğümüz gibi davranırız. Sonuçta ne demişler; bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

Arkadaşlıklar insanlar için çok değerlidir. Arkadaşlarımızın bizlere çok iyiliği bulunmuştur. Bu nedenle onları küçük görmemeliyiz. Arkadaşlıklarımızı küçük sorunlar nedeniyle bozmamalıyız. Birbirimize yardım etmeli ve birimizin başı sıkıştığında, diğeri ona yardım etmelidir. Arkadaşlarımızı iyi kalpli seçmeliyiz. Arkadaşlarımızla dertleşiriz, oyunlar oynarız, iyi vakit geçiririz ve birbirimize sırlarımızı anlatırız. Arkadaşlarımız bizi hem eğlendirir hem de güldürür. Onları sevmeliyiz ve onları üzecek davranışlarda bulunmamalıyız. İyi ki arkadaşlarım var. Arkadaşlık bu dünyadaki en güzel şeylerdendir. Çevremizdeki uygun gördüğümüz insanlarla arkadaşlık kurmalıyız. Fakat arkadaşlarımızı iyi kalpli seçmeliyiz.

Arkadaşlık asla bozulamaz. Bir kez biriyle çok yakın arkadaş oldun mu; bir daha kimse bu arkadaşlığı bozamaz. Birlikte, yan yana olamayabiliriz, fakat bu bizim dostluğumuzu asla bozamaz. Arkadaşlar hep arkadaşına moral verir, en kötü günde bile arkadaşını güldürmeyi başarır. Arkadaşlık; öyle bir günde olmaz. Arkadaş dediğin çoğu zaman yanında olan ve hiç arkadaşını üzecek davranışlarda bulunmayan insanlardandır. Arkadaşlar her zaman birbirini gerçekten seven insanlar olmalıdır. Arkadaşlık çok güzel bir şeydir. Arkadaşlar dostunu asla yalnız bırakmaz. Arkadaş dediğin; dostunu asla yalnız bırakmaz. Arkadaşlarımızı iyi seçmeliyiz. Ne demişler; iyi dost kara günde belli olur.


-SON-

YORUMLAR

BLOGGER: 19
  1. Çok iyi sayenizde 100 aldım muhteşem
    😀😀😀





    Aferin

    YanıtlaSil
  2. Sizi hep takip edicem
    😘😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Citti değil bunlar sınavdan 15
      aldım yazıklar olsun

      Sil
    2. nnnnnbbbbbbbbbbbbbbbbbnbnnbb

      Sil
  3. Daha puan verilmedi ama kesinlikle 100 alacağımı düşünüyorum tşk

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. E kompozisyon dediğinn uzun olur hatta bu kısa daha 😂😂

      Sil
  5. inşallah türkçeden yüz alırım âmin 🤲

    YanıtlaSil
  6. bence çok güzel bir uygulama fakat biraz daha uzun olabilirdi

    YanıtlaSil

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Arkadaşlık ile İlgili Kompozisyon
Arkadaşlık ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-AiQGBRnhBO0/Xt9IsUUWrfI/AAAAAAAAALQ/zCM2C28h9q06KQrZ9r-sufKhK_awIyCjwCLcBGAsYHQ/s1600/ark-.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-AiQGBRnhBO0/Xt9IsUUWrfI/AAAAAAAAALQ/zCM2C28h9q06KQrZ9r-sufKhK_awIyCjwCLcBGAsYHQ/s72-c/ark-.jpg
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/arkadaslk-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/05/arkadaslk-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content