Baba Sevgisi ile İlgili Kompozisyon

Sizler için baba sevgisi ile ilgili giriş gelişme sonuç bölümleri halinde yazmış olduğumuz kısa ve uzun yazımızı beğenmenizi umarız, iyi ok...

Sizler için baba sevgisi ile ilgili giriş gelişme sonuç bölümleri halinde yazmış olduğumuz kısa ve uzun yazımızı beğenmenizi umarız, iyi okumalar.
canım babam yazısı
Baba Sevgisi



BABA SEVGİSİ

Babalar çocuklarını her türlü tehlikeden ve beladan korur. Babalar bazen bizleri azarlasalar bile, bunlar hep bizim iyiliğimiz içindir. Babalar bizim arkamızda duran bir koruyucu kalkandır. Babalar ne yapıyorlarsa her zaman bizlerin iyiliği içindir. Babalar çok güçlüdürler. Babalar bizim kahramanlarımızdır. Babalarımızın sözünden çıkmamalıyız. Babalar bizim başımız sıkıştığında gideceğimiz bir limandır.

Babalar bize doğruyu öğretir. Hep bizim iyiliğimizi düşünürler. Babalar bizi her şeyden korur. Eğer onlar olmasaydı başımız sık sık belaya girerdi. Onlar birer kahramandır. Bizler babalar sayesinde birçok kötülükten uzak duruyoruz. Babalarımızın değerini bilmeliyiz. Onları her ne olursa olsun her zaman sevip saymalıyız. Onlar bizler için her türlü belayı göze alır ve bizim için canlarını feda ederler.

Babalarımız bizlere cesur olmayı, kuvvetli olmayı, pes etmeyip yılmamayı ve hiçbir zaman hiçbir şeyden korkmamayı öğretti. Bu yüzden onları küçük görmemeliyiz. Babalar bir işe girişmişlerse o işi bitirmeden pes etmezler. Babalar ne yapıyorlarsa bizim iyiliğimiz için yaparlar. Babalarımız bizleri çok severler. Bizlerde onları çok sevmeliyiz. Babalar sorunları çözer ve bizlerin iyiliği için çalışır.

-SON-




KAHRAMAN BABAM

Ben babamı çok seviyorum. O kadar cesur ki anlatamam. Babam bazen bana kızsa bile hep benim iyiliğimi istediği için öyle yapar. Babam başım sıkıştığında hemen yardımıma koşar. Babam sayesinde başımda hiçbir sorun kalmaz. Eğer babam olmasaydı başımdaki sorunlarla beraber bir de belalar gelince ne yapardım bilemiyorum. Babam nasıl o kadar cesur olabiliyor aklım hala almıyor. Babam benim için her türlü belayı göze alır. Babam kuvvetlidir, cesurdur ve korkusuzdur. Ben babamı bir kahraman olarak görüyorum. Çünkü aynı kahramanlar gibi zor durumda kaldığımda bana yardıma koşuyor. Babam annemin evde olmadığı zamanlarda bana annelik yapar. Babam bana doğruyu öğretir.

Babamın sayesinde güçlü, kuvvetli, cesur ve korkusuz biri oldum. Ona çok şey borçluyum. Benim babam dünyanın en iyi babasıdır. Babam beni çok sever. Fakat bazen yaptığım hatalar nedeniyle beni azarlar. Ama yinede babam benim iyiliğimi her şeyden daha çok ister. Babam bana yeri geldiğinde biraz olsun annelik yapmış ve bana birçok şey öğretmiştir. Bende bunun karşılığı olarak babamı çok sevip, onu her yerde ve her zaman sevip sayıyorum. Babam benim için kendi canını feda eder. Çünkü babam sadece güçlü, kuvvetli ve cesur biri dışında ayrıca yardımsever, iyi kalpli ve soğukkanlı biridir. Babamı çok seviyorum. Bu nedenle bende babama örnek oluyorum ve her zamanda olacağım.

Babamı örnek almamın nedeni sadece onu çok sevdiğim için değil aynı zamanda babamdan çok etkilendiğim için de babamı örnek alıyorum. Babam benden daha çok şey öğrendiği için babamı örnek aldığımda ayrı bir neden. Babam bir yardım durağıdır. Her sorunu çözer ve her belayı yok eder. Bunu nasıl yaptığını hala bende anlamış değilim doğrusu. Babamın kahramanlığı bir yana babam çokta iyi bir insandır. İnsanlara yardım etmeyi çok sever. Babam biraz olsun şakacıdır. Babama eğer bir sorunum varsa hemen anlatıyorum. Babamda o sorunu çözüp halleder. Babam olmasaydı ne yapardım ben düşünmek bile istemiyorum. Babamın bana birçok yardımı dokundu doğrusu. Babamın bu iyiliklerini asla unutmayacağım.

-SON-

YORUMLAR

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Baba Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
Baba Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-ishYU0v2gtU/XqnG74SLZaI/AAAAAAAAAFs/GUeQQ1ZUyvUq1m-ismmi6kx87XsCN8fkACLcBGAsYHQ/s320/baba-sevgisi.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-ishYU0v2gtU/XqnG74SLZaI/AAAAAAAAAFs/GUeQQ1ZUyvUq1m-ismmi6kx87XsCN8fkACLcBGAsYHQ/s72-c/baba-sevgisi.JPG
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/04/baba-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/04/baba-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content