Anne Sevgisi ile İlgili Kompozisyon

Sizin için anne sevgisini anlatan güzel kompozisyonlar yazdık. Hem uzun hem kısa versiyonu mevcut. Başlık ve giriş gelişme sonuç bölümleri ...

Sizin için anne sevgisini anlatan güzel kompozisyonlar yazdık. Hem uzun hem kısa versiyonu mevcut. Başlık ve giriş gelişme sonuç bölümleri yer alan yazılarımızı beğenmenizi umarız. 
canım annem
Anne Sevgisi


ANNE SEVGİSİ

Anneler iyi kalpli, yardımsever ve çocuklarını çok seven insanlardır. Anneler çocuklarına bakarlar. Anneler çocukları hasta olduğunda başında durup çocuğunu iyileştirmeye çalışır, çocuğunun üzülmesine neden olan bir sorun varsa o sorunu çözer, hep çocuğunun iyiliği için uğraşıp durur, bizleri besler. Anneler çok iyi insanlardır. Onlar şefkatlidir, iyimserdir. Anneler çocukları için bu dünyadaki her şeyi yaparlar.

Anneler melek gibidirler. Bazen bize kızsalar bile, bunlar her zaman bizim iyiliğimiz içindir. Anneler her şeyden daha fazla severler. Bu yüzden annelerimizi sevip saymalıyız. Annelerimize dertlerimizi anlatmalıyız. Eğer bir sorunumuz varsa bunu çekinmeden annelerimize anlatmalıyız. Unutmayın onlar bizim annemiz yabancı birileri değil. Onlara kendimizle ilgili her şeyi anlatabiliriz.

Annelerimize iyi davranmalı, onlara of bile dememeliyiz. Annelerimizin sözünden çıkmamalı, onların dediklerini yapmalıyız. Annelerimiz ne diyorsa hep bizim iyiliğimiz içindir. Bu nedenle annelerimize çok şey borçluyuz. Eğer annelerimiz olmasaydı belki şimdi hayatta bile olmazdık. Onlar bizi büyüttü, yetiştirdi. Unutmayalım annelerimiz olmasaydı, biz şuan böyle bir yaşam sürdüremezdik.

-SON-


MELEK ANNEM

Ben annemi çok seviyorum. Annem çok cana yakın, iyi kalpli, paylaşımcı ve yardımsever bir insandır. Annem benim için bir melektir. Dertlerimi dinler, sorunlarımı çözer ve bana çeşitli konularda yardım eder. Hasta olduğum zaman başımda bekler beni iyileştirmeye çalışır. Eğer çok hastaysam beni hastaneye götürür. Bana giysiler, yiyecekler, eğitim için gerekli malzemeler alır. Kısacası annem bana gerekli olan her ihtiyacı karşılar. Annem sayesinde büyüdüm ben Annemin olmadığı bir hayat; çok kötü geçerdi doğrusu. Annemi o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Ondan bir süre ayrı kalınca içimdeki neşe kayboluyor sanki. Annem çok iyi bir insan ve hep de öyle olacak.

Annem benim için bir sevgi kaynağıdır. Eğer o olmasaydı ne yapardım ben. İçimde biriken o sorunlar çoğalarak başıma bela olacaklardı. Bütün yaşamım boyunca hiçbir şeyden zevk almayacak ve hiç mutlu olamayacaktım. İyi ki annem var diyorum bazen kendi kendime. Annemi her yerde sevip sayarım. Annemi asla küçük görmem. Ne olursa olsun yaşamımı ona borçluyum. Annem bana her zaman doğruyu öğretti. Yalan söylemenin kötü olduğunu, hiçbir zaman kötü işler yapmamam gerektiğini ve her zaman kendi emeğim ile kazandığım payı almamı öğretti. Annem sayesinde çok görgülü, yardımsever, paylaşımcı, cana yakın ve iyi biri olmayı öğretti. İşte bunların hepsi annem sayesinde oldu.

Anneme her zaman iyi davrandım. Anneme borcumu hiçbir zaman ödeyemeyeceğimi biliyorum. Fakat borcumu ödeyebildiğim kadarını ödemeye çalışacağıma söz veriyorum. Annem bildim bileli çocukları çok sever annem benim için kendi canını hiç düşünmeden feda eder. Annem benim iyiliğim için her türlü belayı göze alır. Anneme sorunlarımı hemen anlatırım bu sayede içimde hiç sorun birikmez ve bütün yaşamım boyunca hiç derdim olmadan yaşarım. Annemi severim, sayarım. Onu çok severim Annem benim dertlerimi ve sorunlarımı dinleyince, sorunlarımı birine anlattığım için kendimi biraz olsun daha iyi hissederim. İyi ki annem var. Çünkü onu çok seviyorum.


-SON-

YORUMLAR

BLOGGER: 1
  1. Jj
    E-OKUL ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU doldurarak üye olmak için hakkında üye

    YanıtlaSil

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Anne Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
Anne Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-T45TbaPXIuM/XqnGvyFwsqI/AAAAAAAAAFk/0VGDwL8lxxgqcn7HuiQR3OKaejAEi3P6gCLcBGAsYHQ/s320/anne-sevgisi.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-T45TbaPXIuM/XqnGvyFwsqI/AAAAAAAAAFk/0VGDwL8lxxgqcn7HuiQR3OKaejAEi3P6gCLcBGAsYHQ/s72-c/anne-sevgisi.JPG
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/04/anne-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/04/anne-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content