Abi Sevgisi ile İlgili Kompozisyon

 Merhaba sayın takipçilerimiz, sizler için abi sevgisini anlatan iki kısa kompozisyon yazdık. Güzel başlıklar seçip kompozisyonları giriş g...

 Merhaba sayın takipçilerimiz, sizler için abi sevgisini anlatan iki kısa kompozisyon yazdık. Güzel başlıklar seçip kompozisyonları giriş gelişme sonuç halinde oluşturduk. Umarız beğenirsiniz.
abi sevgisi ile ilgili yazı
Abi Sevgisi



ABİ SEVGİSİ

Abiler bize şefkatle yaklaşan, kimi zaman yaptığımız yanlışlar nedeniyle bizleri azarlasalar da mutlaka bizim iyiliğimiz için uğraşan insanlardır. Kimi zaman bağırıp çağıran, kimi zaman da bize sevgiyle yaklaşan dertlerimizi dinleyen abilerdir. Abilerimiz; bizim sırtımızı dayayacağımız, bizi kötülüklerden koruyan kahramanlardır.

Bütün çabaları bizlerin iyiliği içindir. Bir abi kendisinden çok kardeşinin iyiliğini düşünür.
 Bunun dışında; güçlü, kuvvetli cesur ve malum ki bizden daha çok yaşamış, öğrenmiş ve görmüş insanlardır. Abiler her zaman sevdiklerini koruyan süper abilerdir. Bize ara sıra kızdıkları olur fakat onlar bizim için her şeyi yapar.

 Emin olun ki abisi olanlar çok şanslıdırlar. Bu nedenle abilerimizi küçük görmemeli ve değerlerini bilmeliyiz. Abiler bizleri seven koruyan insanlardır. Başımız sıkıştığında bize yardım eder, kararsız kaldığımızda bize bir çözüm yolu bulmamız için yardım eder. Unutmayalım ki abilerimiz bizim can kardeşimizdir onları sevmeli ve saymalıyız.

                                                               -SON-



SÜPER ABİM

Abim çok yardımseverdir. Abim benim arkamda duran bir koruyucu kalkandır. Abim benin için canını feda eder. Abimin olmadığı bir hayat düşünemiyorum bile. 

Azarlar, kızar yeri gelince bağırır, çağırır fakat bunları hep bizim iyiliğimiz için yapan şefkatli abilerdir. Abim benim için; başım sıkıştığında gideceğim ilk duraktır. Abim olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Abim benim için her türlü belayı göze alır. Her zamanki gibi abim benim iyiliğimi kendi iyiliğinden daha fazla düşünür.

 Abim benden daha çok şey görmüş, yaşamış ve öğrenmiştir. Abim bana çok şey öğretmiş ve birçok imkan sunmuştur. Abim beni hep destekledi ve hep destekleyecektir. Abim benim en büyük sığınağımdır. Abim bana dayanışmayı, pes etmeyip yılmamayı, cesur olmayı, güçlü olmayı ve daha birçok şey öğretti bu nedenle abimi asla küçük görmem ve onu sevip sayarım.

                                                       
                                                           -SON-

YORUMLAR

Ad

HİKAYELER,3,KOMPOZİSYON,30,ŞİİRLER,1,
ltr
item
Kısa Kompozisyon Örnekleri: Abi Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
Abi Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
https://1.bp.blogspot.com/-OUAgKRT11yg/XqnGWlLwTYI/AAAAAAAAAFY/cTGnYZpFRyUFGkctBmfmR8aYMqIpu08SwCLcBGAsYHQ/s320/abi-sevgisi.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-OUAgKRT11yg/XqnGWlLwTYI/AAAAAAAAAFY/cTGnYZpFRyUFGkctBmfmR8aYMqIpu08SwCLcBGAsYHQ/s72-c/abi-sevgisi.jpg
Kısa Kompozisyon Örnekleri
https://www.kisakompozisyon.com/2020/04/abi-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/
https://www.kisakompozisyon.com/2020/04/abi-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
3415939617036175332
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content